ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ | ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ | ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Προφίλ


Η εταιρεία ΘΩΜΑΪΔΗΣ δραστηριοποιείται επιτυχώς από το 1979 στην ελληνική αγορά, επιλέγοντας και διανέμοντας ποιοτικές συλλογές φωτισμού και εσωτερικής διακόσμησης από τον εγχώριο και διεθνή χώρο.

Η έδρα και το showroom της εταιρείας έχουν μεταφερθεί από το 1999 στον άνετο και προσεγμένο χώρο, εκτάσεως 700 m2 ιδιόκτητων εγκαταστάσεων, επί της Λ. Κύμης 27 στη Νέα Ιωνία, όπου μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και προτάσεων για κάθε τύπο διακόσμησης και στυλ φωτισμού.

Το σύνολο των εκθεμάτων μας είναι αποτέλεσμα στρατηγικής συνεργασίας με έγκυρους εγχώριους και διεθνείς οίκους και εναρμονίζονται στους κανόνες ποιότητος και ασφάλειας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Τα πεπειραμένα στελέχη μας επιλέγουν με ευελιξία και προτείνουν πάντα εκείνες τις ιδέες που ανταποκρίνονται στη συνεχή απαίτηση ικανοποίησης του χρήστη. Πιστεύοντας στην ιδιαιτερότητα και στην ανάδειξη της διαβίωσης σε ένα χώρο πλούσιο σε συναισθηματικές προτάσεις, η ομάδα μας είναι διαρκώς πρόθυμη να σας παρουσιάσει ένα νέο τρόπο αντίληψης της αισθητικής του χώρου σας. Όχι μόνο ένας χώρος για να τον γεμίσετε με φωτιστικά και έπιπλα, υψηλού ή πιο χαμηλού σχεδιασμού, αλλά ένας χώρος με το δικό του συγκεκριμένο ύφος, ο οποίος παράλληλα εξυπηρετεί πρακτικές ανάγκες.

Στην έκθεσή μας θα συναντήσετε φωτιστικά για οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Διατίθεται μια ευρεία και αξεπέραστη ποιοτικά συλλογή σε κλασικά και μοντέρνα φωτιστικά, πολυελαίους σύγχρονους και κλασικούς, πολύφωτα οροφής και κρεμαστά, φωτιστικά δαπέδου και επιτραπέζια, απλίκες, φωτιστικά εξωτερικών χώρων και ειδικού τύπου καθώς και έπιπλα εσωτερικού χώρου, καθρέφτες, πίνακες ζωγραφικής και κρύσταλλα.

Η ποιότητα, η ποικιλία και η ευελιξία συνθέσεων αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά προκειμένου να διαμορφώσετε το δικό σας χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό, με τις καταλληλότερες φωτιστικές και διακοσμητικές επιλογές.

Με συνεχή ανανέωση των προϊόντων της, ώστε να αντεπεξέρχεται στις σύγχρονες τάσεις του διεθνούς design και παρέχοντας τη δυνατότητα να επέμβετε καθορίζοντας το χρωματισμό ή όποια αλλαγή ικανοποιεί τις αισθητικές σας ανάγκες, στόχος της εταιρείας ΘΩΜΑΪΔΗΣ είναι να σας προσφέρει με επιτυχία το συνδυασμό του κατάλληλου φωτιστικού σώματος και αντικειμένου διακόσμησης.

Πατήστε εδώ για να δείτε την Έκθεσή μας >>
Χρειάζεστε Βοήθεια;
Επικοινωνήστε
Μαζί μας
Top Sellers
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλέστε μας
210 27 90 754