ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ | ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ | ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Βρείτε το φωτιστικό που ψάχνετε!


Είδατε κάπου το κατάλληλο φωτιστικό για εσάς αλλά δυσκολεύεστε να το αποκτήσετε;

Τώρα, μέσα από το fotistika-epipla.gr, έχετε την ευκαιρία να κάνετε την επιθυμία σας πραγματικότητα!

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο του φωτισμού, μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας τη μοναδική υπηρεσία αναζήτησης φωτιστικών.

Είτε αναζητάτε κάποιο φωτιστικό για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, το οποίο είναι ειδικής κατασκευής ή δικής σας έμπνευσης, είτε κάτι που είδατε και δεν μπορέσατε να το αποκτήσετε, απλώς ζητήστε την πρότασή μας. Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να αναζητήσουμε και να κατασκευάσουμε οτιδήποτε μας ζητηθεί, καθώς και να κάνουμε οποιαδήποτε μετατροπή ή αλλαγή στα περισσότερα από τα προϊόντα μας, προκειμένου να ικανοποιηθεί η δική σας επιθυμία.

Αν σας είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτό που έχετε φανταστεί, επικοινωνήστε  μαζί μας  συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, στέλνοντας όποια από τα στοιχεία γνωρίζετε για το φωτιστικό που σας ενδιαφέρει (εμπορική ονομασία, κωδικός, περιγραφή, φίρμα ή επωνυμία εργοστασίου) και θα σας στείλουμε την προσφορά μας σύντομα.

Και επειδή μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, αν διαθέτετε κάποιο σχέδιο ή φωτογραφία από το κινητό σας τηλέφωνο, το internet κτλ. μπορείτε να μας τη στείλετε μαζί με τα σχόλιά σας στο email info@fotistika-epipla.gr και θα σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου προϊόντος.

Είμαστε στη διάθεσή σας να κάνουμε κάθε όνειρό σας πραγματικότητα!

Χρειάζεστε Βοήθεια;
Επικοινωνήστε
Μαζί μας
Top Sellers
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλέστε μας
210 27 90 754