ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ | ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ | ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Προφίλ


Η εταιρεία ΘΩΜΑΪΔΗΣ δραστηριοποιείται επιτυχώς από το 1979, στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων φωτισμού και interior design από τον εγχώριο και διεθνή χώρο.

Η έδρα και το showroom της εταιρείας έχουν μεταφερθεί από το 1999 στον άνετο και προσεγμένο χώρο, εκτάσεως 700 m2 ιδιόκτητων εγκαταστάσεων, επί της Λ. Κύμης 27 στη Νέα Ιωνία, όπου μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε up to date σχέδια όπως επίσης και να συμβουλευετείτε από την ομάδα μας για την σωστή διαμόρφωση του χώρου σας βάση του τύπου διακόσμησης / στυλ φωτισμού που επιθυμείτε.

Η συνεργασία μας με επώνυμους οίκους του εξωτερικού (Ιταλία, Ισπάνία, Αγγλία, Βέλγιο, Αυστρία κ.α) αλλά και με εγχώριους σχεδιαστές, μας καθιστά ικανούς να παρέχουμε αξιόπιστα και ευρέως φάσματος υλικά για την κάλυψη της φωτιστικής προσέγγισης κάθε χώρου, τα οποία σε κάθε περίπτωση εναρμονίζονται με τους κανόνες ποιότητος και ασφάλειας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας και η αδιάλειπτη παρακολούθηση των διεθνών τάσεων, εμπνέουν την καταρισμένη ομάδα μας με νέες ιδέες στον χώρο του αρχιτεκτονικού, τεχνικού και διακοσμητικού φωτισμού. Βάσικη παράμετρος για την υλοποίηση κάθε έργου είναι η πρωταρχική κάλυψη των στόχων - αναγκών που πρέπει να εξυπηρετούνται σε κάθε περίπτωση.

Στην έκθεσή μας θα βρείτε φωτιστικά για επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Διατίθεται μια ευρεία συλλογή σε κλασικά και μοντέρνα LED φωτιστικά, πολυελαίους σύγχρονους και κλασικούς, πολύφωτα οροφής και κρεμαστά, φωτιστικά δαπέδου και επιτραπέζια, απλίκες, φωτιστικά εξωτερικών χώρων και ειδικού τύπου καθώς και μικροέπιπλα εσωτερικού χώρου, καθρέφτες, πίνακες ζωγραφικής και state of the art αντικείμενα διακόσμησης.

Η ευελιξία στη σύνθεση, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε customized κατασκευές με καθορισμένο σενάριο φωτισμού για εξοικονόμηση ενέργειας, ορθό φωτομετρικά αποτέλεσμα, ασφαλή διέλευση, ατμόσφαιρα κ.α.

Πατήστε εδώ για να δείτε την Έκθεσή μας >>
Χρειάζεστε Βοήθεια;
Επικοινωνήστε
Μαζί μας
Top Sellers
Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλέστε μας
210 27 90 754